Op zoek naar honneur?

honneur
QUOTA D'HONNEUR' Horsetelex.
1e moeder: GERVAISE QUO VADIS X IVANOE XX, SF, 1972. 2e moeder: DAME D'HONNEUR' III IVANOE XX X MAGNUS XX, SF, 1947. 3e moeder: QUASI BELLE MAGNUS XX X DAGOBERT, SF, 1938. 4e moeder: KERMESSE DAGOBERT X VIENS TU, SF, 1932.
honneur Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: honneur DE honneur EN honneur ES. Definities in het Frans: honneur 3x. Definities in het Nederlands: Honneur 2x.
Légion d'honneur' HLN.
HLN Plus Zó neemt een president afscheid van een held van de natie: met de handen op de kist van Arnaud Beltrame zegt Emmanuel Macron nog een laatste keer. Arnaud" wist dat hij ging sterven. Zijn vaderland was zijn leven."
Honneurs 4 definities Encyclo.
De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Ook op deze website. Woord begint met Woord eindigt op Woord bevat Bronnen Categorieën Op deze dag Populair Sitemap Alle woorden A-Z Nieuwe woorden.
Honneur op honner Signaleren.
Bron: Berry Westra en Divers. Honneur op honneur. Het geen zin heeft als de leider" zomaar" een honneur voorspeelt. De tegenpartij zal die honneur dekken en zo zijn eigen honneurs vrijspelen. Tweede man laag. Met" tweede man" wordt diegene bedoeld die als tweede bijspeelt in een slag iedere slag kan steeds iemand anders" tweede man" zijn.
B.C. Honneur Home NBB-Clubsites.
Na het seizoen wordt er op de woensdagavond zomerbridge georganiseerd door de bridgeclub Sansatout en Honneur. Mocht u interesse hebben, kom dan gerust eens langs om een keer mee te spelen. wel van te voren even een afspraak maken i.v.m.
Het Vlaams woordenboek bras d'honneur.'
Om fouten te verbeteren klikt ge bij de bovenstaande definities op de bewerk" link, en om te reageren op een definitie klikt ge op de reacties" link. Registreer als nieuwe gebruiker om het Vlaamse Woordenboek op zijn best te kunnen gebruiken.
Honneur" Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
In de onderscheiding staat eer en trouw. Je sortais juste de l'Académie, la tête pleine de mots comme devoir" et honneur." Ik kwam net van de Academie en was nog vervuld van woorden als plicht en eer." Honneur" à ma nation."
Bed breakfast Aux Portes d'Honneur' Frankrijk Cluny Booking.com.
RESTAURANT LA COUR D'HONNEUR, Avignon Restaurantbeoordelingen Tripadvisor.
Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.
Hoe eervol is het Légion dhonneur? Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Om lid te kunnen worden van de orde moet je de Franse nationaliteit bezitten, een blanco strafregister hebben en een carrière van twintig jaar achter de rug hebben. In tegenstelling tot adellijke titels zijn deze niet erfelijk en zijn er geen voordelen uit te putten. Honneur et Patrie, het motto van het Legioen.